Computers De Zeshoek
Regio Brugge - Wetteren

Eigen hersteldienst voor pc's en laptops!Is uw pc erg traag geworden?

Doet uw pc 'raar'?

Heeft u per ongeluk belangrijke bestanden gewist?  (klik dan hier)

Maakt uw pc of laptop een luid tikkend of reutelend geluid?  (klik dan hier)

Heeft u een virus of spyware op uw pc?

Krijgt u regelmatig popup's van erotische of casinowebsites?

Heeft u regelmatig een blauw scherm?

Start uw pc ineens opnieuw op?

Start uw pc helemaal niet meer op?

Is uw antivirussoftware verlopen?

Maakt u zich zorgen over uw data en eventuele backups?

Heeft u andere vragen of problemen?Geen probleem!


Zowel voor windowsproblemen, infecties met virussen of malware of hardwarematige defecten kan u bij Computers De Zeshoek terecht, ook indien uw pc of laptop niet bij ons is aangekocht.


Indien nodig kunnen we uw bestanden, foto's, documenten nog recupereren van uw pc zelfs als Windows niet meer opstart.


Neem gerust met ons contact op. We stellen een eerste diagnose en overleggen met u over de mogelijke oplossingen of nodige herstellingen.
SERVICE:


Naast de klassieke windows- of hardwareproblemen kan u ook voor een ruimere service bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het installeren van software, het configureren van uw backup's zodat u niet voor verrassingen komt te staan mocht uw pc of laptop problemen hebben, beveiligen van uw draadloos netwerk, advies rond uw pc of laptop en nog veel meer.UPGRADE:


Misschien is het nog niet meteen nodig uw oude pc de deur uit te gooien maar kunnen wij voor een aantrekkelijke prijs enkel die onderdelen vervangen die verouderd zijn zodat uw pc er terug voor een hele tijd tegen kan!

TIP: vervang uw klassieke harddisk door een SSD en geniet meteen van een veel snellere pc of laptop!

 

Voor kleinschalige werken aan laptop's zoals vervangen van batterij, harddisk of geheugen kan u ook bij ons terecht, grotere werken verwijzen we na overleg met de klant door naar de hersteldienst van de fabrikant indien de herstelling nog de moeite loont.HULP OP AFSTAND:


Voor kleine problemen, installatie van programma's en randapparaten, hulp en service bij algemene pc problemen kunnen wij u ook vanop afstand helpen alsof we zelf achter uw pc zitten.


Klik hier voor meer info of om het Computers De Zeshoek hulp op afstandprogramma te downloaden
BIJ U TER PLAATSE:


Indien u dit wenst komen wij ter plaatse* uw pc of laptop herstellen. Indien dit niet mogelijk is nemen wij uw pc ter herstelling mee naar het atelier en brengen hem na herstelling terug en sluiten desgewenst alle randapparaten weer aan.Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een nazicht van uw pc.