Computers De Zeshoek
Regio Brugge - Wetteren

Gebruiksklare installatieMisschien heeft u het ook reeds meegemaakt: u komt thuis met een laptop of desktop uit een grootwarenhuis, u start de pc op en krijgt het ene rare scherm na het andere. U klikt dan maar op "OK" of op "volgende" tot u het bureaublad ziet... in het frans of duits, en het toetsenbord doet ook raar, en er staan veel programma's op maar probeerversies voor een paar maanden, enz ...


Computers De Zeshoek is gespecialiseerd in de verkoop van gebruiksklare desktops en laptops geleverd en geinstalleerd aan huis of op de zaak. Deze gebruiksklare installatie omvat:


 • De volledige installatie van uw windows
 • De belangrijkste plugin's zodat u zonder problemen aan de slag kan met youtube, homebanking, facebook, ...
 • Een licentie van 1 jaar van een degelijk Antivirusprogramma, u heeft de keuze tussen Bullguard, Gdata of Bitdefender (Internet Security of Antivirus).
 • We installeren desgewenst ook een aantal basisprogramma's naar keuze zodat u meteen op weg kan, bijvoorbeeld: een open source office suite, cdz support op afstand, google chrome, en desgewenst skype. We desinstalleren ook bepaalde software die u liever niet op de pc heeft.

 • We installeren alle bij ons aangekochte software meteen op uw pc. Wanneer u niet zo vertrouwd bent met windows 10 maken we enkele aanpassingen om de overgang te vereenvoudigen.
 • Wanneer de pc geleverd wordt aan huis of op de zaak configureren wij het draadloos internet en stellen desgewenst uw email in (wanneer u de login en paswoord van telenet-belgacom-gmail-hotmail-... bij de hand hebt) en geven een woordje uitleg bij de laptop of pc. Heeft u meer uitleg nodig of een uitgebreidere service is dit natuurlijk geen probleem, deze extra service wordt gefactureerd aan het gewoon uurtarief.

De prijs van deze gebruiksklare installatie is oa afhankelijk van de beveiligingssoftware en de service die u bij levering van ons verwacht (bvb enkel wifi instellen of ook email configureren, printer installeren, andere software, backup overzetten, enz...)

Vraag gerust vrijblijvend onze tarieven en voorwaarden!


Gebruiksklare installatie met afhaling (zonder configuratie bij u thuis) blijft ook nog steeds mogelijk.Heeft u nu reeds een laptop of desktop in een grootwarenhuis gekocht dan laten wij u niet in de kou staan: u kan toch van dezelfde service genieten indien u de laptop of desktop binnen de 4 weken na aankoop binnenbrengt.Natuurlijk kunnen wij u naast de gebruiksklare installatie ook nog bijkomende service* verlenen:


 • Bij aankoop van een nieuwe pc zijn er meestal wel foto's muziek, documenten, en andere bestanden die u graag zou meenemen naar uw nieuwe pc. Geen probleem: wij zetten deze bestanden over op uw nieuwe pc.
 • Wij installeren ook software waarvan u thuis reeds een (legale) licentie heeft meteen op uw nieuwe pc.
 • Desgewenst installeren en testen wij ook uw bestaande printer.
 • U kan bij ons ook terecht voor verdergaande service zoals rond netwerken, backupconfiguratie, en zo meer.
 • Heeft u gewoon meer uitleg nodig kan u natuurlijk ook op ons een beroep doen.

Natuurlijk kan u ook bij ons terecht voor de meest geschikte monitor, printer of ander randapparaat!


Ook na de verkoop kan u bij ons terecht voor service en onderhoud van uw pc of voor het oplossen van grote en kleine probleemkes.Voor meer info klik hier om ons te contacteren.